2023-01-30 1361 瀏覽
喺香港都想感受到喺德國豪飲啤酒🍻,大咬豬手香腸嘅氣氛🍖?尖沙咀呢間Biergarten實在係我心水推介~喺Google Map到搵到佢時已經覺得勁正,忍唔住要去試下~我係超級鍾意食呢隻包🥨!連佢嘅同名餅乾都好鍾意~呢度嘅包真係外皮韌韌地又硬硬地,但入面勁鬆軟~仲要暖笠笠上檯♨️,搽啲牛油就好好食🧈~我哋食到7788想encore時,已經賣晒了...清清地叫返個Chicken Breast Salad🥗~佢嘅沙律份量都幾大,而且啲菜好新鮮~烤雞肉好香,又唔會過老🐔~呢個Cold Cuts and Cheese Platter亦都好大份~有多種不同腸仔選擇,亦有好香油脂味嘅salami,啲芝士粒都好香濃🧀~嚟呢度其實應該飲大杯啤酒,但佢竟然有自家製Mulled Wine🍷!秒轉軚😂😂飲住杯熱辣辣嘅Mulled Wine~令我好有返咗去德國嘅Christmas Market嘅感覺🎄🎅~佢玉桂味同橙味都好香,煮過嘅酒唔會太嗆喉,如果仲有真係必試!呢間店真係好正,我而家仲好掛住佢個Pretzel,期待再嚟幫襯😍
喺香港都想感受到喺德國豪飲啤酒🍻,大咬豬手香腸嘅氣氛🍖?
尖沙咀呢間Biergarten實在係我心水推介~

我係超級鍾意食呢隻包🥨!
連佢嘅同名餅乾都好鍾意~
呢度嘅包真係外皮韌韌地又硬硬地,但入面勁鬆軟~
仲要暖笠笠上檯♨️,搽啲牛油就好好食🧈~
我哋食到7788想encore時,已經賣晒了...

清清地叫返個Chicken Breast Salad🥗~
佢嘅沙律份量都幾大,而且啲菜好新鮮~
烤雞肉好香,又唔會過老🐔~

秒轉軚😂😂
飲住杯熱辣辣嘅Mulled Wine~

Mulled Wine
Chicken Breast Salad