2014-11-09 1331 瀏覽
平日多數行開沙田Ikea既我今日行到九龍灣Ikea, 望倒Ikea cafe個餐牌有個新野 (因為沙田Ikea無....唔知係唔係只有九龍灣Ikea cafe才有)-------------迷你瑞典肉丸漢堡 ($8兩個), 叫左一份來試.迷你瑞典肉丸漢堡----迷你包(包面有芝麻), 瑞典肉丸, 芝士, 酸青瓜片食後感: 外表精緻, size細細食得方便,夠熱,麵包新鮮柔軟, 肉丸一如平時好食, 加上芝士同酸青瓜片, 口感同味道很好. $8有兩個迷你瑞典肉丸漢堡,經濟好味. 啱曬做下午小點. 總結:行開九龍灣Ikea請去食, 啱曬做小點  (依個迷你瑞典肉丸漢堡好過好多"貴afternoon tea" 食倒既程度!!)

迷你瑞典肉丸漢堡 ($8兩個)

$8有兩個迷你瑞典肉丸漢堡,經濟好味. 啱曬做下午小點.

題外話/補充資料: 九龍灣Ikea cafe 重有"正常size"瑞典肉丸漢堡---有四粒瑞典肉丸係入面, 一塊正常size芝士, 四片酸青瓜片($18一個)
2014-10-19
2 分鐘 (堂食)
迷你瑞典肉丸漢堡 ($8兩個)