N+ BURGER

自從喺金鐘有地鐵可以去到黃竹坑之後,就方便咗好多,再加上開咗一個新嘅商場喺黃竹坑,裏面都有唔同種類嘅新嘅餐廳,今次就去食咗一個好好味嘅burger,而且佢係以綠色嘅做主題嘅仲要pet friendly 😗跟住我哋就叫咗兩個唔同種類嘅burger+薯條同埋薯角share一齊食,餐廳嘅食物都係即叫即做,非常新鮮,雖然係咁,都唔會等好耐經典培根漢堡:酸種漢堡包好鬆軟,而且有彈性,採用澳洲頂級安格斯,芝士、鮮切蕃茄片、酸青瓜、綠毛菜及洋蔥,一啖牛肉一啖蔬菜,好好味呀特級松露醬牛前腩漢堡:聞落去嗰酸種漢堡包仲有淡淡嘅黑松露香味,都係採用澳洲頂級安格斯牛前腩,牛更加濃郁,再配上芝士,炒本菇、鮮切綠毛菜及特級松需醬,越食就越食越滋味脆薯條+脆薯角配燒烤醬及蜜糖芥末醬:脆薯條同脆薯角各有特色,可能係張單因為啱啱開嘅關係,所以賺出嚟嘅薯條同薯角都好新鮮,再配上辣辣地嘅燒烤醬同埋Creamy嘅蜜糖芥末醬,不經不覺都食唔停口至於飲品方面,就可以試吓雙莓有汽檸檬水:首先職員會將啲士多啤梨同埋紅莓糖漿放入汽水杯,之後自己去汽水機嗰度斟啲梳打落去,唔會好甜,好適合夏天飲酸酸地