今日去咗間嘅新店試咗佢哋嘅招牌點心 – 芝士爆漿黑松露煎三文魚飯糰同芒果拿破崙。飯糰嘅每一啖都彈牙得嚟,入口即化嘅芝士同那股微微的黑松露香氣,啱晒我呢個芝士控。三文魚鮮嫩多汁,同埋我覺得佢哋用左啲特別嘅調味,真係好惹味啊!而啲芒果拿破崙呢,外皮嘅酥脆配上香甜芒果與奶油,好滋味!令人一啖接一啖,一個唔夠嗌!跟住試咗啲甜品,榴槤班戟同經典紅豆冰。榴槤班戟優雅得滯,榴槤忌廉夠冧味,幾撈嘅!班戟皮軟糯又唔會太膩,食落去真係香到尖叫😍!經典紅豆冰就係痴心終結者,啲紅豆新鮮而且甜度控制得剛剛好,配上綿滑牛奶冰,清新得嚟又清涼,正宗夏日消暑聖品🍧!簡直係款款都掂,真係非試不可嘅好去處。記得帶埋三五知己一齊去嗌好西!👍🎉