momuji
momuji
2025-09-13
1K 瀏覽
關注
呢間位於旺角創興廣場5樓嘅火鍋店,最近推出全新潮汕手切牛套餐都幾抵食😋手切牛肉海鮮火鍋放題$298/120mins ( follow 社交平台 即可升級為無限時可以食到11點添) 呢到有2個套餐分級別的。 而呢個$298堂主套餐就最抵食啦😉啱晒我哋志在聚下可以無限時食下傾下飲下嘢😉

湯底六選一,我哋揀咗澳門豬骨鍋😋因為朋友想食豬骨中間d骨髓😅而且湯底有胡椒都幾開胃,另有:鴨血麻辣鍋,花膠美人鍋,原味牛骨鍋,龍蝦頭海皇海鮮鍋,皮蛋芫茜鍋。

潮汕牛拼盤,雪花牛(只送一份)匙柄,匙仁,牛朴肉,吊龍,五花趾,肥牛。 呢個餐主打系潮汕牛肉仲要係任食🤩 牛肉質鮮嫩濃牛味,每款肉都放上名牌同教埋淥嘅時間。多數淥10秒就食得,咁就食到牛嘅最佳質素。

清遠脆皮雞(只送一份)
呢款雞同平時嘅雞件有啲唔同。 佢細細條有少少皮,淥一陣就好快熟,質感比較爽嫩。

海鮮拼盤就只有一份,一坐低就會送上一份海鮮拼盤,有大扇貝,鮑魚,廣島蠔,海蝦,沙白,海鮮大隻得嚟都好新鮮爽口,鮑魚仲識郁添。 而海蝦,廣島蠔, 沙白,脆骨腩,魚卜,脆魚脘,水魷,可以都可以任食😋

自助區有多款蔬菜,菇類,丸類,魚皮,響鈴等款式都幾多😋

飲品方面有足料嘅竹蔗茅根同埋水果茶成樽攞返枱,唔太甜幾解熱氣🤪另有罐裝,紙包,啤酒,香港製有氣涼茶飲品都很齊全😊

甜品:西瓜,橙,豆腐花,綠豆沙,雪糕,雪條,Haagen Daz 雪糕就一人只有一杯😉

環境相比同棟嘅火鍋放題闊落舒服。 佈置帶有中國特色,卡位比較多坐得舒服,亦有圓枱方便多人聚會。店員很貼心有禮,加湯收碟很勤快,還有圍裙可提供真係很貼心🫰$298呢個價錢有無限時任食好正😍適合慢慢食慢慢傾嘅我地😊[

IMG:2][

IMG:4][