1K
2007-06-10 3 瀏覽
成日聽家姐講潮樓有幾好食幾抵食,見今期三人生日包括我,幫朋友們慳荷包,平民價錢試試啦...<環境>超級非常迫,係chair貼chair,完全無足夠空間,chair設計就好有問題,係5角形唔係方形,好唔舒服<服務>需要再培訓囉,上菜果位阿姐,整瀉咗朋友支汽水,無抺就即刻放菜上嚟,兼且無賠償一支新既俾朋友;另一位阿姐就响我哋仲食緊餸菜時上壽包,之前我哋講明通知先上,同一個人一而再再而三犯錯,太過份!!!<食物>7人叫咗一個6人餐(半席)1)鹵水拼盤~有鵝片,蛋,豆腐,豬耳,耦片同埋奇怪既司華力腸,非常滯消2)芝士海蝦伊麵~好好味,但蝦就好黐殼3)生菜鮑魚菇~無食,NO COMMENT4)南瓜小棠菜~無食,NO COMMENT,但朋友話南瓜好硬5)魚~無食,NO COMMENT,但朋友話肉質好”鞋”6)紅燒翅~全晚最好算係呢個,幾足料7)炒飯~只係加咗蛋同蔥去炒,大家都無乜興趣8)炸子鷄~都唔錯喎,皮幾脆9)汽水6支10)壽包6個半席共$599

<環境>
<服務>
<食物>
7人叫咗一個6人餐(半席)
2)芝士海蝦伊麵~好好味,但蝦就好黐殼
3)生菜鮑魚菇~無食,NO COMMENT
5)魚~無食,NO COMMENT,但朋友話肉質好”鞋”
6)紅燒翅~全晚最好算係呢個,幾足料
7)炒飯~只係加咗蛋同蔥去炒,大家都無乜興趣