2020-04-19
今次我哋跟上潮流,入到元朗食而家好流行嘅石燒牛,一到店,就有部自動購票機,自己點餐,部機有晒所有牛扒嘅圖片同價錢,一目了然👍🏻店員帶你入坐,又點好餐,當然就係等食啦,等食期間,我就去咗自助吧度睇下,包括有沙律 ,新鮮爽脆 配埋柚子醋特別醒胃,湯(每期唔同), 白飯,水,同不同嘅醬料免費自助添食。今次我哋就揀咗180g牛肩扒同200g牛柳,店舖首先將塊牛預先燒到一成熟左右,放喺石燒板上拎到我哋面前,仲好貼心咁樣有廚房紙巾遮住,唔洗啲油彈到我哋🥰,我哋再按自己喜好將牛扒燒熟,呢個時候店員就行埋黎提點我哋將個牛扒反一反或者切開再燒,好窩心。我就鍾意食熟啲小小,個人喜好我鍾意食牛柳多D,我覺得牛柳再Juice啲,牛味更香,牛肩扒都好味鮮嫩,有韌性咬口,我地有配搭海鹽黑胡椒黎食,好好味。呢間真係可以一解想食石燒牛之引👍🏻👍🏻👍🏻
呢間真係可以一解想食石燒牛之引👍🏻👍🏻👍🏻