2016-11-29 1900 瀏覽
N年前想食的餐廳 前天食霸話帶我去食B u r g er原來就係返屋企路過的bigger circus٩꒰৹৺৹ઌ꒱♡꒰ ´͈ω`͈꒱一直都覺得佢個門口好靚望入去入面好美國風但坐得入邊有好似船艙一樣🙈🖖🏻 無論係牆既鏡定係門口嘅玻璃 佢哋都會有畫得好靚嘅英文字ヽ(゚∀゚)ノ入到去討論咗好耐究竟食啲乜野好或者飲啲乜嘢一開始佢哋就叫我地叫左的梳打飲品先再叫milk shake先黎LEMON SODA & PASSIONFRUIT PINEAPPLE SODA雖然我係叫左檸檬味但係我覺得菠蘿味好飲啲可能因為檸檬味有啲甜既關係 不過真係好夠氣嘢食方面我哋帶咗三個漢堡包Spicy Chicken Fish Fillet Cheese Burger Deluxe以我覺得食咗三個來講魚嘅係最好食 首先炸方面係非常香口 而且醬汁唔係太多 因為我好怕漢堡包入邊有太多醬汁 會琴蓋左入邊嘅餸嘅味道 至於s閉c切勤(spicy chicken)辣味非常重 所以我咬咗一啖就冇食 因為我係怕辣嘅 仲有豬屎豪話漢堡包 我就覺得佢太多汁 特別唔太大 但最令我覺得好食嘅竟然唔係漢堡包而係佢嘅雞翼佢嘅BBQ味係世界級好食 醬
N年前想食的餐廳 前天食霸話帶我去食B u r g er

Cheese Burger Deluxe
以我覺得食咗三個來講魚嘅係最好食 首先炸方面係
我就覺得佢太多汁 特別唔太大

但最令我覺得好食嘅竟然唔係漢堡包而係佢嘅雞翼
佢嘅BBQ味係世界級好食 醬汁非常濃烈 完全唔會覺得留之餘 仲會係咁啜佢啲汁ヽ(´∀`)ノ真係愛c〜〜係必食品
我哋仲試咗個Honey Garlic 都係好好味不過唔夠
BBQ味難忘 蜜糖味就好似屋企媽咪雞翼味^_^

入到去有得食漢堡包嘅店 點少得Circus Fries
佢嘅芝士係非常濃郁樂得啱啱好唔會太小芝士因為食到一半通常就會冇晒啲芝士得返啲薯條 🖖🏻

最後佢哋仲叫咗杯F.B.I 我個因為我見都有咖啡
所以我就冇試到嚕 因為我個人唔太鍾意飲咖啡的
有關詳情可以去到食霸既Facebook page/ig看💕

以上心得來自個人口味 ^_^
地址方面你可以上open rice打店的名就會有
F.B.I
前面係 PASSIONFRUIT PINEAPPLE SODA  後面係LEMON SODA
Honey Garlic
BBQ味係世界級好食