2019-05-20
🔎MOO MOO 📍觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖🔹白菌之堡$65套餐加薯條,可樂 +$14漢堡入面好豐富,入面有優質安格斯牛肉,白菌,芝士,蕃茄,生菜,黑松露。非常多材料係入面。白菌已經預先炒香過,而安格斯牛肉,有滿滿肉汁食落完全唔會覺得好乾身,加埋生菜好清新薯條係粗條,金黃色,食落好似麥當勞既脆薯王咁,我個人非常喜歡。🔹滋味雞堡 $60套餐加肉汁芝士薯條,可樂 +$28雞堡入面有雞肉,芝士,蕃茄,生菜。雞肉係大大塊既雞排,而且已經煎香了,皮脆肉嫩,仲有好多汁添,加埋生菜,蕃茄就會有爽口既口感,但餐牌寫佢係有香辣,但食落我又唔覺有香辣既味道薯條今次叫佐肉汁芝士薯條,肉汁令到薯條更加甜,加上上面既芝士仲可以拉到絲添,但因為肉汁較多,食到下層既薯條就會變到有d淋,唔再脆總體來說,漢堡包份量大個而且出色👍
📍觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖
🔹白菌之堡$65
套餐加薯條,可樂 +$14
🔹滋味雞堡 $60
套餐加肉汁芝士薯條,可樂 +$28
總體來說,漢堡包份量大個而且出色👍