休息日+女神節~愉快的一天由精緻又滿足的午餐開始🍍菠蘿特飲:新鮮既菠蘿打出離既肉同汁加上雪碧,酸甜適中,口感清爽,解渴解膩。🍋西柚檸檬Soda:呢個飲品特別之處用檸檬汁中和左西柚既微澀既味道,令整杯飲品更加清新舒。🍕水牛芝士 pizza:餐廳人氣no.1,pizza,中間有舊圓碌碌嘅布袋芝士,店員即場切開,大大塊 Parma ham 平均鋪滿整個pizza,鹹香鮮味,多種層次,鹹香柔和,薄底 pizza每一片都焦香松脆。🦀甲羅燒蟹肉意粉:醬汁香濃,成個蟹蓋都系蟹肉同蟹子加埋落個意粉度一齊食,既邪惡又好食,果度鮮味簡直無法用言語形容。🐙炸墨魚條:外表金黃酥脆,墨魚肉質緊實非常彈牙,好有嚼頭。配埋泰式酸甜醬,味道一絕。🥭芒果拿破嵛:酥皮鬆脆,蛋黃醬香濃,芒果新鮮香甜。而且仲配左一個旋轉木馬的音樂盒托盤上台,同餐廳設計非常呼應,氛圍感滿分。環境:童話式風格裝修,歐陸風主題,最吸精嘅係餐廳中央嘅旋轉木馬造型設計既餐位啦,整間餐廳感覺非常夢幻。加埋店內貼心既服務,簡直系公主般既待遇。
休息日+女神節~愉快的一天由精緻又滿足的午餐開始

🍍菠蘿特飲: