餐廳: 唇茶 (旺角中心第一座)
資訊:

2022-03-10 263 瀏覽
前排到旺中行街,想買杯野飲,但又唔想飲珍珠奶茶個類,就醒起旺中有唇茶💋唇茶比較健康,飲完都唔會覺得好邪惡🙈🙈而且OpenRice 有得外賣自取,就梗係落左order 先,唔洗等咁耐🤣唇茶主打100%真材質料並茶飲均配有桃膠為賣點!!我次次去都會order 月滿花香,呢款係人氣熱賣之一💛月滿花香 (凍、中杯$28)月滑花香以桂花、玫瑰、茉莉和烏龍茶調製,並加上美顏桃膠🥰🥰桃膠好多好煙靭,茶底好香好濃!!我最後飲曬D茶都未食完桃膠🤣

💛月滿花香 (凍、中杯$28)
月滑花香以桂花、玫瑰、茉莉和烏龍茶調製,並加上美顏桃膠🥰🥰
月滿花香
外賣自取