2021-12-03 61 瀏覽
今日星期五收工 第一時間梗係約埋啲朋友三五知己出嚟食飯啦 尤其星期五 大家嘅工作完結咗 大家都會想好好放鬆一下 所以就改咗你呢間餐廳 大家不約而同揀咗呢間餐廳 因為呢度都好出名 我都係喺openrice推介見到。😁😁過咗嚟一陣 朋友們都好準時 一齊等咗一陣咪就已經可以入咗坐低 坐低好快就可以睇餐牌簡單食乜嘢跟住就叫咗幾樣嘢食。😁        日本A5和牛牛小排 $328超級抵食嘅A5和牛 出面如果自己買超級靚嘅a5和牛 都唔止呢個價錢 要喺呢度做得好好食 同埋份量都唔少 一塊一塊食 好快大家就食曬了😁🤣SDF 和牛三角肥牛$268    呢個和牛 用咗肥牛嘅位置 所以脂肪會比較多 不過啲脂肪都係好好食 反而令到牛肉更加香 點解有口感 同埋一樣都係好多。❤️

跟住就叫咗幾樣嘢食。😁

日本A5和牛牛小排 $328

SDF 和牛三角肥牛$268