2022-10-16
啖啖燕窩觀塘駿業街60號駿運工業大廈1樓B1室Room B1, 1/F, Tsun Win Factory Building, 60 Tsun Yip Street, Kwun Tong約了去左整眉同做FACIAL, 上去前先醫一醫肚啦, 工廈入面有好多小店都好食又抵食架!我做得FACAIL都知我是貪靚之人啦, 去食下滋潤架野, 令到皮膚更靚。“啖啖燕窩”專食滋補湯水同甜品架, 女人架恩物哦, 養生又美味。開始入秋天氣乾,要了碗 滋補一下。螺頭元貝豬展燉花膠清甜, 調味都是以清淡為主, 加上花膠令到湯有點黏,這都是溶在湯中的糊華哦。蒜香花膠煮到好腍身, 花膠本身就是充滿COLLAGE骨膠原架啦, COLLAGE弓令到皮膚更有彈性同光澤, 小小蒜香調味很好吃。$28 慢煮雞胸肉,黑椒味幾香好惹味,有即食包幾岩買返去整雞胸沙律$48 雞翼尖超惹味,拍得住元朗雞翼尖。$48桃膠冰糖紅棗杞子燉,滋潤好味清甜,桃膠qq食完鹹食下甜架先,$ 18 北海道3.6 牛奶燉蛋白個樽仔好可愛, 是人氣物之一, 我見有客一次過買了十幾個外賣回去食, 店家話好多附近OFFICE OL都喜歡來買甜品同湯水架,
觀塘駿業街60號駿運工業大廈1樓B1室
$48 雞翼尖超惹味,拍得住元朗雞翼尖。
$48桃膠冰糖紅棗杞子燉,滋潤好味清甜,桃膠qq
食完鹹食下甜架先,
$ 18 北海道3.6 牛奶燉蛋白個樽仔好可愛, 是人氣物之一, 我見有客一次過買了十幾個外賣回去食, 店家話好多附近OFFICE OL都喜歡來買甜品同湯水架, 亦都好多人訂來牛奶燉蛋當散水餅派同事。
越食越靚, 即食包包裝方便, 買返去加熱就可以食啦。