2021-09-07
今日接完囝囝放學過咗嚟觀塘搵食,👦🏻想食🍔經過呢間burger就入咗去食我哋一人叫咗個Moo Moo滋味套餐經典之堡 $60🍔安格斯牛肉味香濃,一咬落去連啲肉汁都泌晒出嚟,勁juicy….配埋一大塊芝士同生菜🥬再加配moo moo特制嘅醬汁好正呀!👦🏻食到舔舔脷魚full 之堡 $62包好鬆軟,魚柳好大塊,炸得非常香脆,都係一樣有一大塊芝士同生菜🥬再配蜜糖芥茉醬食真係一流👍🏻🍟芝士肉醬薯條+$29👦🏻好鍾意食肉醬,一見到可以再加錢配就即刻話要食呢個,面頭個pat芝士肉醬,夠晒邪惡🤪味道又唔錯😋🥤蜜桃特飲+ $13飲落似係蜜桃梳打,夠氣又唔太甜同涼浸浸,啱晒依家熱屎辣辣嘅天氣飲另外仲叫咗個沙律 🥗燒豬頸肉沙律 $54醬汁有幾款可以選擇,我揀咗千島醬,豬頸肉份量都幾多,沙律菜好新鮮,食到索索聲💦餐廳環境有室內同室外座位,位置近牛頭角方向🧭整體CP值高👍🏻
我哋一人叫咗個Moo Moo滋味套餐
經典之堡 $60
魚full 之堡 $62
🍟芝士肉醬薯條+$29
🥤蜜桃特飲+ $13
另外仲叫咗個沙律 🥗
燒豬頸肉沙律 $54
餐廳環境有室內同室外座位,位置近牛頭角方向🧭
整體CP值高👍🏻