3:10pm Tea time都幾多人,職員帶我地入去1張卡位,點知我地正要坐低果陣,見到張卡座椅子有點dirty,幸好嬲waiter識do跟手抹左佢~ $39 抵食又大份的tea set!!!決定點你了~加上我地大家都好餓喇.........因為lunch 時段又多人,雖然星期6-日有lunch set,但相比之下,TEA SET真係抵好多!!而且tea set更加吸引~ 這份tea set 9號 有 一碗大大的野菜拉麵,迷你照燒雞飯,沙律及餐飲 $39真係非常之超值大大碗 野菜拉麵我食晒d雜菜,包括有椰菜,紅蘿蔔條,芽菜!! 不過食剩少少拉麵..因為實在很多.... 不過我果碗得好少牛油,但見朋友果份有好大件的...而且個湯底發覺係咸左少少.... 迷你照燒雞飯食落好開胃,事關有沙律醬~so happy!! 個表面仲有很多紫菜條~仲有生菜切絲~ 飯粒肥大,而且富飯香!雞扒燒得很好味,juscy!不會燶+唔會多肥肉! 跟餐沙律的確有幾多料~粟米fresh,甘甜!均勻份量的紅洋蔥,紅蘿蔔條,生菜!!正~還配上適量的芝麻醬汁tim!很快就上菜!真是很不錯~餐飲~ 凍茉莉綠茶~真
真係非常之超值

大大碗
野菜拉麵
我食晒d雜菜,包括有椰菜,紅蘿蔔條,芽菜!!

迷你照燒雞飯

跟餐沙律

很快就上菜!真是很不錯~

餐飲~
凍茉莉綠茶~
真係幾大杯,健康的選擇!
幾滿意~有茉莉的香味,綠茶味很鮮,很好喝~

仲播住中島美嘉的歌曲--GAME 及波兒歌曲,點知播播下仲輕左機....無再播tim....
Tea set menu!
lunch set menu
跟餐沙律~ 很多蔬菜,讚!
野菜拉麵大大碗,但個湯底咸左d
掛住食的關係,影到呢碗照燒雞飯震左.. 個燒汁真係好好味~
茉莉綠茶! 清爽
這是去年聖誕在和民eating時拍下的~補貼上來
望上去的wall及天花
Tea set menu!
lunch set menu
跟餐沙律~ 很多蔬菜,讚!
掛住食的關係,影到呢碗照燒雞飯震左.. 個燒汁真係好好味~
茉莉綠茶! 清爽
這是去年聖誕在和民eating時拍下的~補貼上來