2023-03-17 548 瀏覽
相馬喺唔同地方都有分店,今次黎到觀塘呢間試佢哋兩個鐘頭嘅火鍋放題,好飽,超多嘢食!各款口味單骨雞翼雞翼炸得好脆,每一款都係新鮮炸既,仲要食得好方便,我好中意七味粉味同埋蒜味,七味粉嘅就辣辣地,蒜蓉味就好香好惹味,每一款都好香口好好味,超爽(≧▽≦)放題有好多唔同嘅配料,我特別鍾意佢哋嘅優質豚肉同埋美國特選牛肩胛,豚肉係好濃豬肉味,唔會腥,牛肩胛既牛味都好濃,肉質又好,有咬口易入口火鍋配料唔同任食既火鍋配料都好味既,啲丸都係啲好食既丸,芝士魚腐,海膽丸呢啲都有,係高質嘅丸,好好味,小朋友都好啱食!^^豚骨湯底^^味道非常之濃沃,好重豬骨味,淆製到變白色湯,面頭仲有少少黑蒜油,聞到都開胃。^^中華辣湯^^湯底非常足料,裏面有好多辣椒,花椒,八角配料服務評分:🌷🌷🌷🌷🌷清潔評分:🌷🌷🌷🌷🌷食物評分:🌷🌷🌷🌷🌷打卡評分:🌷🌷🌷🌷🌷性價比分:🌷🌷🌷🌷🌷

各款口味單骨雞翼

火鍋配料

^^豚骨湯底^^

^^中華辣湯^^
湯底非常足料,裏面有好多辣椒,花椒,八角配料
服務評分:🌷🌷🌷🌷🌷
清潔評分:🌷🌷🌷🌷🌷