Coucou Hot Pot♨️ Fun time🥳..諗起台灣。。當然唔少得吃個台式火鍋♨️。今次到左附近既湊湊圍爐打邊爐,餐廳暗黑設計,座位舒適且空間感大,亦私穩度高,入座有貴妃烏龍茶🍵,靜靜吃個火鍋感覺不錯!最近有新搞作❤️ 湊湊夜市 — 主題店有套圈圈遊戲,消費每滿 $500 就有一次機會, 大獎是$1200 的現金券 (每晚 6:00pm 後開始喔🥳!)來自台灣既台式火鍋:清涼椰子雞 & 蟹黃魚鍋,前者清甜 後者味道濃郁,各有特色。配料方面:美國特選級牛小排、伊比利亞黑豬肉、基圍蝦(活)、企鵝丸(墨魚漿製)肉質亦新鮮可口。小食方面:香滷豬蹄🐽 膠原滿滿😍!茶飲方面,試左翡翠檸檬茶,大大杯🍹,消暑效果佳。自助吧優惠 $19/位時令前菜、米飯、秘製調料、時令水果,餐後亦附送沙冰 & 梅子茶凍,下火一流喔!..原來餐廳而家9:30pm 後仲有宵夜 8 折優惠😍,下次夜晚再約 friend 嚟打邊爐都唔錯🥳!..

Coucou Hot Pot♨️ Fun time🥳

配料方面:美國特選級牛小排、伊比利亞黑豬肉、

基圍蝦(活)、

企鵝丸(墨魚漿製)肉質亦新鮮可口。

自助吧優惠 $19/位