2009-08-28 59 瀏覽
k buffet去得最多既就係港晶, 因為貪食物多款式, 又好味. 但係今次去完我真係以後都唔敢再去囉!一行十人原本想去ceo, 但係我覺得港晶既k buffet正d, 所以就轉左去港晶. 星期三晚去, 既非假日又非周末, 都唔知點解可以咁多人......壽司魚生個度要排隊一d都唔出奇, 但係連熱盤都有十幾個人係度排隊就有d誇張! 我地望到都呆左, 平時熱盤都係想要咩就埋去拎, 而家竟然要排隊, 仲要係咁長既隊......無他, 因為所有熱盤都被搶空, 職員推住架車refill, d人就跟住佢後面排隊. 但係當所有菜色refill完, 剛剛refill完的又己經被人拎晒......想唔排隊攞野食係無可能......結果就係左排右排, 排到埋去又發現俾人拎晒, 真係火都黎!! 就連打邊爐個counter都係空空如也, 淨係得d粉麵, 其他都係空既, 職員refill又慢. 結果成晚落到肚既野真係無幾多囉!! 今次係食咁多次k buffet最無野食既一次, 下次都唔會再去港晶!