2006-08-27 0 瀏覽
同媽咪叫左個二人餐再加一杯野飲, 本來想試下印度既乳酪飲品, 但係呢到無, 所以就試左個應該係印尼特飲, 粉紅色, 再加啲比椰果大粒啲又硬啲既物體,味道只係麻麻地, 太甜, 早知叫少甜~~二人餐上枱時覺得份量好少, 但係食落原來都幾多, 真係好飽咖哩角: 雖然唔係傳統既皮, 但係個餡好得, 好香好辣,係全晚最辣既一味~~串燒雞,豬各一: 佢地好好人, 唔怕煩, 比我地各要一串, 不過都係雞好味啲, 好多汁, 個豬都唔差椰汁咖哩雞: 呢個一啲都唔辣, 好香椰汁味,媽咪話好味唔食牛,就改左個咖哩魚, 要中辣都唔辣, 個係啲魚都幾好味, 同埋都幾多舊下飯同nann各一, 見到個nann個樣時, 好失望, 因為同傳統既又係好唔同,而且好似放左好耐咁,但係食落又幾得喎,好軟熟,雖然唔係即整,但都ok,不過放耐左就真係唔得啦,好硬呀~~~個飯真係超大, 見到都嚇左一跳,都ok甜品就係好多西米既椰汁西米露, 好稠,同過甜,啲西米淋左啲啦~~個waiter好nice, 個樣仲有啲似個明星添~~

二人餐上枱時覺得份量好少, 但係食落原來都幾多, 真係好飽

椰汁咖哩雞: 呢個一啲都唔辣, 好香椰汁味,媽咪話好味

個飯真係超大, 見到都嚇左一跳,都ok

waiter好nice, 個樣仲有啲似個明星添~~