2022-02-26
"The BBQ Chicken”($148)“The Muai Deluxe”($158)“Filled Doughnuts(Nutella+Custard)”($38/1)“San Pellegrino”($20)最近冇得晚市堂食所以好想介紹一間外賣pizza店比大家🍕冇錯就係大名鼎鼎嘅Dough Bros😍呢間店最出名嘅就係用酸種麵團做嘅批底即叫即整夠哂新鮮😛Pizza口感煙韌🤤食過一次之後返唔到轉頭🤣另外一個特別之處就係叫pizza會附上多款醬汁好似蒜蓉香草,松露,bbq醬等當中最鍾意就係蒜蓉香草醬🧄超香超惹味🤤今次叫咗The BBQ Chicken🐔同The Muai DeluxeBBQ Chicken用上水牛芝士,雞肉,紅洋蔥,芫荽而Muai Deluxe就有蕃茄,水牛芝士,煙燻火腿,菠蘿,辣肉腸,德州煙燻腸Dough Bros仲有另一樣名物就係佢地嘅Doughnuts😍Doughnuts口味有好多,今次叫咗Nutella,Custard入面嘅餡超級滿,一咬咇哂出嚟🤤加上面頭滿滿嘅砂糖,好邪惡😈食咗幾次都覺得配Nutella係最襯😆真係唔怪得Dough Bros可以開完一間
“The Muai Deluxe”($158)
“San Pellegrino”($20)
最近冇得晚市堂食
所以好想介紹一間外賣pizza店比大家🍕
冇錯就係大名鼎鼎嘅Dough Bros😍
呢間店最出名嘅就係用酸種麵團做嘅批底
即叫即整夠哂新鮮😛
Pizza口感煙韌🤤食過一次之後返唔到轉頭🤣
另外一個特別之處就係叫pizza會附上多款醬汁
好似蒜蓉香草,松露,bbq醬等
當中最鍾意就係蒜蓉香草醬🧄超香超惹味🤤
BBQ Chicken用上水牛芝士,雞肉,紅洋蔥,芫荽
而Muai Deluxe就有蕃茄,水牛芝士,煙燻火腿,
菠蘿,辣肉腸,德州煙燻腸
Dough Bros仲有另一樣名物
就係佢地嘅Doughnuts😍
入面嘅餡超級滿,一咬咇哂出嚟🤤
加上面頭滿滿嘅砂糖,好邪惡😈
食咗幾次都覺得配Nutella係最襯😆
真係唔怪得Dough Bros可以開完一間又一間😝