KABOOM

2023-01-11 65 瀏覽
環境亦好有度假感覺🏝天台位置每晚六點會開放,不過咁熱嘅天氣當然想留喺戶內🤣所以今次weekend我就同朋友book咗中午嚟試吓先❣️入到餐廳室內都有一種好chill嘅感覺,影相靚之餘,視覺望到海都係閃令令🤩🍴食物🍴weekend lunch Menu $258/1餐湯南瓜湯:南瓜味幾突出,口感綿密,味道清爽。1️⃣前菜:✨Smoked Salmon And Avocado Salad: 煙熏三文魚和牛油果🥑既搭配,味道喺咸鮮加上軟滑的口感幾乎絕配!加上新鮮爽口嘅蔬菜🥬成個感覺好清新~✨Tortanc Talong In Kaboom Style: 煎蛋🍳包住茄子🍆喺菲律賓既傳統菜式,蛋煎度有微微脆口,茄子口感的軟嫩質地,幾好食!2️⃣Main Course:✨Grilled Tiger Prawn Chili Pasta: 兩隻大虎蝦肉質爽口,意粉微辣得嚟令人很開胃,連旁邊嘅秋葵都吸到香辣味!✨Go Big Go Kaboom Half Way: 烤雞半隻,厚肉而不會烤得過火喉,肉質保持到嫩滑又入味,旁邊還有秋葵、椰菜花、茄子等…都整得幾入味架!3️⃣Drink:可選擇汽水/咖啡或茶

🍴食物🍴
weekend lunch Menu $258/1
餐湯南瓜湯:南瓜味幾突出,口感綿密,味道清爽。

1️⃣前菜:

2️⃣Main Course:
意粉微辣得嚟令人很開胃,連旁邊嘅秋葵都吸到香辣味!

3️⃣Drink:可選擇汽水/咖啡或茶