KABOOM

2023-02-16 132 瀏覽
前排見到呢間新餐廳環境幾chill 同埋係食東南亞fusion菜😆星期日黎左食個Weekend Set Lunch Set ($258) 有紫薯湯 前菜主菜同餐飲 甜品要另外加錢的~ 當日好大霧 冇上天台打卡 但我地坐室內 bar枱影相都唔錯 張櫈又夠大😎✨HAND CUT TUNA TARTARE呢款吞拿魚他他份量比想像中多 有少少辣味🌶加埋芒果都幾開胃 而麵包粒就係比較硬身個種~✨EGG-AUTTE (EGG BOATS)呢個係類似冇糖漿同牛油既西多~麵包沾左蛋漿 上面係莎莎醬 食落唔算辣 賣相好colorful! 2個人share啱啱好😎✨SPICED CHICKEN MAKHANI SPAGHETTI雖然係番茄雞扒意粉~但上枱個陣聞到少少咖喱香味😮幾特別~份量比想像中多 雞扒都幾嫩🐣✨A LA PLANCHA SOLE FILLET魚柳煎香~調味方面我比較鐘意呢個青咖喱😋仲有啲薯蓉墊底撈埋幾好味😛

✨HAND CUT TUNA TARTARE

✨EGG-AUTTE (EGG BOATS)
呢個係類似冇糖漿同牛油既西多~
麵包沾左蛋漿 上面係莎莎醬
食落唔算辣 賣相好colorful!
2個人share啱啱好😎

✨A LA PLANCHA SOLE FILLET