2022-09-28
WM Hotel地下低層嘅一間西餐廳,行木系清新風格,高樓底之餘枱與枱間非常闊落,感覺悠閑寫意☁️除咗食野,餐廳內仲有各種玩樂設施,例如足球機、桌球枱等等~🍔Le Foie Gras Burger $185漢堡夾住香煎鵝肝、安格斯牛肉同芝士,份量十足!我想講件鵝肝嘅size係差唔多好似塊漢堡咁大塊,真係超強性價比😳 餐廳用上甜甜地嘅無花果醬,平衡返個油膩感🌸🥗Beetroot Kale Salad $128一大碟嘅沙律包括藜麥、青蘋果、紅菜頭、松子仁、南瓜籽、紅莓乾同羽衣甘藍,配上檸檬油醋,酸酸甜甜非常開胃👍🏻 尤其鍾意佢加咗啲松子仁同南瓜籽,增添口感~🥭Mango & Coconut Pancake $135呢款甜品係喺weekly special menu~ 一切開就聞到濃郁蛋香味,口感軟綿綿,配上香濃芒果汁同椰汁🥥 除咗有芒果,亦配有各款新鮮水果同合核,建議share黎食呢🥞🍺Lion Rock Signature Pale Ale $78喺酒店食野梗係要飲返杯先夠holiday vibes🏖 呢款生啤口感豐厚細滑,帶柑橘同熱情果香氣,層次複雜得黎亦好清新呢🍊
除咗食野,餐廳內仲有各種玩樂設施,例如足球機、桌球枱等等~
🍔Le Foie Gras Burger $185
🥗Beetroot Kale Salad $128