2009-09-07 107 瀏覽
在朋友的介紹下去了呢間餐廳好幾次.個湯用木瓜粟米蘿蔔豬骨等材料熬製, 一飲就知冇味精, 因為之後唔會thristy. 碗米線份量都幾大, 女仔一定夠食, 好似車仔noodle咁自已tick餸, d choice唔算好特別, 不過又樣樣都ok 喎. 同事喜歡吃大腸, 呢個我唔食, 但我見佢次次都係呢個, 我諗應該得既.我多數都食沙茶骨, 貪佢特別少少, 其他地方冇.紅酒燴牛腩其實都好食, 不過我嫌佢肥左d坐得唔算舒服, 但係三十幾蚊貨色的中環lunch choice, 就算坐得舒服你都唔坐得耐啦..所以我又覺得冇乜所謂.仲有, 試過個冰鎮芥蘭, 幾爽口, o岩夏天值得一提, 個老板幾有heart, 開了幾個月, 仲久不久會加d新野入menu..好似最初時好似得個木瓜粟米蘿蔔豬骨湯, 最近發現多左個胡椒豬肚tim...下次可以試下.整體都算唔錯~清清地, 我喜歡
在朋友的介紹下去了呢間餐廳好幾次.

仲有, 試過個冰鎮芥蘭, 幾爽口, o岩夏天

整體都算唔錯~清清地, 我喜歡