2006-08-02 5 瀏覽
係士美菲路自修室溫書, 食飯時候肚仔餓, 諗起卓記就一個人黎左呢度食晏, 初時擔心:落雨會唔會撇雨呢?!(因為呢度係正路邊冇門口) 但係原來呢度落雨會掛起膠幕=]點左白粥, 油炸鬼白粥($3)好唔好我識講...但係我諗都唔算差, 起碼唔會稀到食得一半就返d粥水, 成碗都有米花, 唔算好綿咁。一向唔慣太清淡, 所以食白粥都會落少少鹽, 但係呢度冇喎...-___-" 不過有個油炸鬼送都唔會太冇味油炸鬼($3)真係好油...不過都真係幾脆下, 睇得出都已經擺左一陣, 唔太熱, 但係仲係脆口, 算幾好, 係油左d呢樣扣左少少分...如果可以整乾身少少就更加好=]我竟然唔記得帶紙巾-___-"好彩呢度d客都係街坊客, 個個都好nice, 借紙巾俾我果個一次過俾兩張我傍身, 街坊店好就好在呢度

點左白粥, 油炸鬼

我竟然唔記得帶紙巾-___-"