2018-02-03
見到雜誌介紹8咪半新開既四季同仁火鍋有live band 同椰子湯底,一直都好想試下今日終於有機會餐廳環境不錯,服務周到,加埋有live band感覺好relax今日遇到兩枱客人生日,歌手即場唱生日歌,全場拍掌恭賀,好有氣氛食物方面,為左椰子雞慕名而來,一定要點半份椰子湯鍋!半份有半隻雞,都好夠食湯底好清!椰子做湯底感覺好清新,一啲都唔會熱氣店員幫手放埋啲雞入鍋,然後有一個漏斗計時,六分鐘後就食到最嫩既雞啦飲左一啖湯底,真係好清甜!忍唔住飲多幾啖配料方面叫左呢個珊瑚蚌,$98覺得都算抵食,好爽口養生藥膳醉雞丸,真係有醉雞既味道,鐘意醉雞既必點呢個豆腐真係值得推介自家制滑豆腐,真係好滑!有啲似玉子豆腐但更重豆味朋友話想試冰菜,好似好多水珠係面咁,食落好爽口好得意叫左隻細既手切安格斯肥牛!雪花分佈均勻,入口即溶整體用餐既感覺良好,食物質素不錯,環境乾淨,live band 氣氛很好,值得一試
有live band 同椰子湯底,一直都好想試下
今日終於有機會
湯底好清!椰子做湯底感覺好清新,一啲都唔會熱氣
配料方面叫左呢個珊瑚蚌,$98覺得都算抵食,好爽口
養生藥膳醉雞丸,真係有醉雞既味道,鐘意醉雞既必點
叫左隻細既手切安格斯肥牛!雪花分佈均勻,入口即溶