2019-11-03 704 瀏覽
呢一間鋪頭嘅位置其實並不起眼,但係喺返工嘅工廠大廈之間經過你必定會發現一間清新又優雅嘅咖啡館。每一朝早都有好多人排隊,其實我一直都好想試,但係擔心唔夠飽所以冇買。😂於是,我諗到個方法,就係叫個bagel 加另外買10 蚊燒賣。佢入面嘅裝修幾靚,但係並無足夠嘅位置俾人楚。所以我都係買外賣返公司食。我食咗一個牛油果加雞蛋嘅bagel, 另外加咗杯咖啡。 $68店員姐姐會問你咖啡需唔需要加糖加奶,我會話都要加。但係返到去飲嘅時候,我發現佢勁唔似一般市面嘅咖啡,佢嘅咖啡酸性比較重,唔會太甜亦唔會太苦澀。咖啡味的確比較濃厚。另外,佢既bagel 原來係食得飽😂牛油果超多超濃厚,雞蛋都係🥰🥰🥰所以唔怕唔飽。好味又大份,最緊要有良心。大家真係要多多支持!!

15 分鐘 (外賣自取)