2022-01-21
星期六日緊係同朋友去cafe chill下🥰今次就黎到大圍搵食啦🤤大家應該對呢間野唔陌生😌係大圍都有兩間分店架 今次要介紹既係位於積信街嗰間🤓呢間舖都係啱啱裝修完 12月先開返🤧好好彩安排左我地坐榻榻米☺️好有feel啊😍打卡一流😎係啲食物🤣menu都有好多唔同野食可以揀😛完全要去幾次先食得曬想食既野😋💕桂花烏龍奶蓋茶小清新🌸個奶蓋完全唔會膩😌都幾厚下🥰飲完唔會起痰🤣同個桂花烏龍好夾 飲到淡淡既桂花味😋推薦!💕草莓鮮奶油戚風🍓呢個蛋糕有少失望☹️而且都唔平 但覺得好普通🥲個士多啤梨就係得上面既薄薄既四片🥲不過個戚風食落去都幾軟熟既💕茉莉花奶油天使雙層窩夫(🎄限定)呢個窩夫好有驚喜😍😍😍首先賣相已經好靚好啱打卡😎然後面頭仲有啲焦糖脆脆🥰有少少甜 但一齊食就ok🤭個cream好有茉莉花味🤤而且都係唔膩架😌個窩夫都係即叫即整😍好正🥰因為呢個係聖誕限定 但我覺得都可以試下叫佢其他既雙層窩夫❤️
💕桂花烏龍奶蓋茶
💕草莓鮮奶油戚風🍓
💕茉莉花奶油天使雙層窩夫(🎄限定)