2022-05-12 25 瀏覽
深水埗迆住食雪糕!休閒一天☀️呢間雪糕店主打素食, 不含乳製品嘅雪糕, 除咗紅豆冰味道之外🍨其他都喺純素雪糕口味嚟咖!每季都會推出唔同款式味道~🇭🇰今期就喺港式紅豆冰&楊枝甘露味道~🍍襟撈 Healada $38 素食, 不含乳製品🍨楊枝甘露 + 椰林飄香楊枝甘露味道好突出, 酸酸哋好開胃啊! 好似真喺楊枝甘露咁啊! 雪糕表面仲插住塊菠蘿乾🍍 好有夏天感覺☀️🍵紅豆迆遊宇治 $38🍨抹茶+紅豆冰配素紅豆抹茶味道淡淡的, 配上紅豆冰仲有啲紅豆蓉😯 食落真喺好似茶餐廳嘅紅豆冰! 為咗完美還原紅豆冰口味, 呢隻紅豆冰味道喺有奶的! 🎈迆爆夏日祭🎈即日至5月31日,喺鋪外仲會設置兩個夜市式的攤位遊戲,比大家回味一下夜市感覺😎成功喺限時內完成一個遊戲即可獲贈試味裝迷你雪糕一杯,而完成兩個遊戲更可額外獲贈買一送一的禮券🥳🥳 🎈快啲一齊嚟扑汽球啦🤣
🇭🇰今期就喺港式紅豆冰&楊枝甘露味道~

🍍襟撈 Healada $38 素食, 不含乳製品
🍨楊枝甘露 + 椰林飄香