2022-10-06
📍深水埗日系咖啡室Kokoni 之前已經嚟過一次 今次再試係因為我覺得味道真係唔錯🥹🥹而且店員服務態度好!環境亦都舒適 琴日咁岩係喺黃昏嘅時候去 所以就冇食太多嘅嘢 淨係飲咗兩杯嘢飲🍺☕️Iced Latte $50 上次黎都冇試過佢嘅咖啡 今次試我覺得佢嘅咖啡豆味幾香☕️不過本身冇落糖漿或者糖之類 所以唔飲得苦嘅朋友仔 就可能試其他飲品(。・ω・。)🍵Matcha Affogato $58 講真Espresso加雪糕嘅Affogato就食得多 綠茶espresso除咗自己整之外 真係第一次喺出邊食到(。・ω・。)!我覺得佢哋自家製嘅抹茶好香同埋好滑 另外雪糕嘅quality都幾高 唔會係嗰種一食落去就覺得係好平價嘅雪糕!呢個夏天食我覺得唔錯😋😋 總括而言,我覺得呢間Cafe真係完全冇令我失望 琴日影得太多靚相 所以出咗兩個Post🥹麻煩得閒就Like埋另一個post吧!🫶🏼💕📍深水埗小店KOKONI深水埗基隆街156號地舖Ground Floor, Ki Lung St 156, Shum Shui Po, Kowloon, Sham Shui Po(港鐵深水埗站 A2 出口, 步行約6
☕️Iced Latte $50
🍵Matcha Affogato $58
📍深水埗小店KOKONI
深水埗基隆街156號地舖
(港鐵深水埗站 A2 出口, 步行約6分鐘)