2021-10-04
去既時候係八月中既閑日,但係嚴重拖延症依家先出post🤓嗰日1點去到好彩無咩人唔使等🥳食物選擇都幾多🙂即刻睇吓有咩好食:🍴開心返埋嚟🍊🍵 $108 (選購任何主食可以減$20)見到咁大桶水果茶🍇🫐🍓真係開心返埋嚟😄佢建議兩至三個人分享👯♂️啱晒同朋友開心share🤪入面嘅水果超多,有紅肉火龍果、藍莓、熱情果,上面仲有啲jelly同埋一粒粒既水果冰,好解渴!依家夏天飲就啱晒☀️🍴咖喱爆脆大隻豬伴烏冬🐷🍜 $108豬扒超大塊😅外皮炸得好脆,入面仲keep到juicy👍🏻值得一讚👀咖喱係日本嗰啲甜甜嘅咖喱🍛但係烏冬偏淋,如果可以煙韌啲就滿分🍴芝芝牛肉貝果🧀🥯 $78呢個貝果好特別!睇下個洞有隻蛋黃🍳店員提醒我地食之前可以篤穿隻蛋,等佢留落去啲牛肉到🤣過程好治癒呀😌牛肉同芝士份量好多😍bagel超煙韌,係出面食過咁多數一數二好味😝食完真係超級滿足🍴伯爵茶味卷🍰 $68伯爵茶味唔算好濃,但蛋糕既質感非常濕潤鬆軟😋 cream一啲都唔膩仲好滑,整體都唔會好甜🤣但係略嫌份量少左啲🤨以呢個價錢來講就唔係好值🍴雜莓牛角包窩夫配草莓雪糕🧇🍨 $98窩夫好酥脆😋有牛油香🧈係壓扁咗嘅牛角包🥐😍配埋雪糕同埋生果食
🍴開心返埋嚟🍊🍵 $108 (選購任何主食可以減$20)
🍴咖喱爆脆大隻豬伴烏冬🐷🍜 $108
🍴芝芝牛肉貝果🧀🥯 $78
🍴伯爵茶味卷🍰 $68
🍴雜莓牛角包窩夫配草莓雪糕🧇🍨 $98
窩夫好酥脆😋有牛油香🧈係壓扁咗嘅牛角包🥐😍配埋雪糕同埋生果食jengjeng🥰大家睇吓把刀幾迷你,好得意🤣
總括來講,主食既質素唔錯,比甜品更出式😛性價比正常,甜品偏貴🤫食物選擇都好多而且幾fusion,個牛肉貝果最大驚喜👍🏻環境方面都幾舒服,裝修以木系為主,有小清新既感覺🌿由於佢地係pet friendly,大家可以帶埋自己嘅貓貓狗狗們去relax下🐶呢到仲有KETO之選,keep緊fit既你來食都啱架😏大家仲唔快啲來哈欠打返個哈欠先🥱