2022-05-31
🐾原來太子、深水埗交界有呢間超抵食嘅火鍋店🍲! 超多種類食品俾你任飲任食🎉!包括:PRIME 級安格斯牛🥩、牛板腱等各個部位、新鮮蔬菜🥦同食材嘅自助式火鍋配料🥟、三文魚刺身🍣、炸物等超多選擇!另外仲有海鮮同炸饅頭添🙀呢個真係估唔到,啱晒鍾意食包包嘅我!♥️湯底方面有成至少10款口味!打邊爐就好似好熱氣,所以就揀咗個養生啲嘅蟲草花鮮雞鍋🐤!俾個手指公佢先👍!湯底蟲草味濃, 加上雞嘅鮮味, 夠晒豐富!🤤 個湯底夠入味,之後落咩都好味啦🤭!不過佢啲炸物就普通D但總好過冇😂😂用黎佐酒都好嘅!因為佢呢度仲包啤酒🍺同清酒任飲🍶㗎!🍨最後覺得佢個手工意大利雪糕超出色🇮🇹!我揀咗黑朱古力味真係超濃味🍫,而且煙韌口感🤤正!😍一定要留肚食!朋友食左個雲呢拿味,但就冇咁濃了🤫🌟$268/ 位,包咁多食物同飲料,性價比高😍!可以同friend慢慢吹水!店員都很主動幫我地加湯同清理枱面!💯