2019-10-15 136 瀏覽
有朋自遠方來,係尖沙咀落腳,同佢地出去玩返到嚟都差唔多成10點幾,難得呢間開到咁夜,就入去試試佢個打冷😛入到去服務真係100分!個姐姐勁好笑容又Nice,呢個真係好加分! 我地點左3樣野,潮式滷水拼盤,我哋揀咗有燒鵝嗰款,姐姐話要細拼就得,你都都幾大碟, 入面咩都有,生腸有驚喜,好爽!豬大腸通得好乾淨,全部都勁入味又唔死咸!食到停唔到🤤 潮式凍大頭雞魚,d魚肉好實淨,唔會係一pat野咁,配普寧豆醬一流!呢個食法真係最傳統👍🏻 最後,呢個蠔仔粥真係唔講唔得,粒粒蠔仔都大粒,點睇都唔會係蠔仔🤣連朋友都話正!鮮味十足,完全唔會有腥味,最衰太飽,3個人食唔到太多,下次一定要食埋佢個大大粒蠔餅😋