大家認真留意下呢間餐廳啲食評 一係foodie好專業既評價 一係好似我呢款簡單 但鬧佢地態度差 因為真心既評價係 佢地態度真係好差…******簡單嚟講 佢哋booking system 非常混亂 你book 得就預備一定去到 要改就準備蝕$200 deposit 因為佢地職員只會不停重複佢改唔到system 同話係你自己做錯佢啲野食好唔好食我唔知 但香港有咁多值得支持嘅餐廳點解一定要揀佢?********事序1️⃣(背景)· 經system book 枱 知道no show 要罸$2002️⃣(開始覺得煩 但未嬲)· 我病左 唔係想cancel 但想改日子· System 唔俾 打俾餐廳 職員話佢都唔識 叫我一陣再試· 我再試 都係唔得 又打俾餐廳 · 職員話Booking一定要經system · 職員幫我book個Future date 話我會收到通知到時自己再改日子3️⃣ (嬲左)· 我冇收過通知約咗邊日· 突然收到短訊 俾人收咗Deposit4️⃣(覺得又麻煩又嬲)· 又打俾餐廳 職員又話佢控制唔到個System· 叫我等多日5️⃣(好嬲 但都盡量忍住)· 職員打電話嚟 再次話控制唔到System
大家認真留意下呢間餐廳啲食評

因為真心既評價係 佢地態度真係好差…

******

簡單嚟講 佢哋booking system 非常混亂

佢啲野食好唔好食我唔知 但香港有咁多值得支持嘅餐廳

點解一定要揀佢?

********
事序

1️⃣(背景)

2️⃣(開始覺得煩 但未嬲)
· 我病左 唔係想cancel 但想改日子
· 我再試 都係唔得 又打俾餐廳
· 職員話Booking一定要經system

3️⃣ (嬲左)
· 我冇收過通知約咗邊日
· 突然收到短訊 俾人收咗Deposit

4️⃣(覺得又麻煩又嬲)
· 又打俾餐廳 職員又話佢控制唔到個System
· 叫我等多日

5️⃣(好嬲 但都盡量忍住)
· 職員打電話嚟 再次話控制唔到System Deposit收咗都冇辦法
· 職員不斷重複 又話其他客人改到 點解我唔得
· 口同鼻拗 我叫佢俾個滿意嘅solution 黎
· 就算再訂枱 佢都唔肯退款 話到時用差唔多價錢嘅食物代替
· (心諗:麻鬼煩 簡單複雜化)
· 我接受方案 之後再約日子

6️⃣(嬲到爆炸 決定要寫呢個負評)
· 我打電話好聲好氣 淨係想約時間
· 職員記得我 又再重複關於佢嘅System 同質疑我點解用唔到system
· 職員係咁講 講得仲多過我

********

其實一個負評 好快會沉底
但如果你都睇到嚟呢度
可唔可以都幫我出返啖氣
幫襯其他餐廳好過啦!!!