2007-11-21 58 瀏覽
我係冇去食,不過呢間野連基本既答問都唔掂,事源係咁既...........某一個星期三下午2點幾我打去book星期六4:00pm位,佢叫我留低名同聯絡電話,話會有人覆返我有冇位,到夜晚9點幾都冇人覆我,我就打去問下,佢話冇咁快覆到,我心諗唔通呢度真係咁好,咁多人黎,所以咁快冇位,我不斷問佢咁即係幾時先可以覆到有冇位,佢就一直答我:"冇咁快架!"我同佢講如果係冇我就要搵過第二間,佢答我:"咁你搵過第二間啦!"我雖然非常怒火,不過我都一直保持好好既態度,佢話:"係呀!你搵過第二間啦!未咁快覆到架,起碼要星期五既夜晚,星期六朝早先覆到!"佢終於比到個答案我喇!我只係想知佢一直話未咁快覆到,即係要幾時先覆到0者!我已經早左3日book,如果星期六係已經full左既,咪直接答我冇位,到時walk in黎睇下有冇位囉!點解要星期五夜晚,星期六朝早先覆到我呢,難度佢依家唔知星期六full左未?如果到時星期六朝早佢先覆我冇,咁我約晒成班朋友,咪楝晒0係度,臨時臨急去邊度搵第二間呢?!!答到無寧兩可咁,我都唔佢想點!!!!!!!