5天前
今日同朋友去咗旺角淥鼎記打任食邊爐,果然大滿足!$300左右就可以任食高質海鮮同手切牛,真心抵食!🔥🌟必點推薦🌟🦐【海鮮拼盤】放題都可以點海鮮拼盤,超級驚喜!拼盤有大蝦、鮑魚、蟶子、蜆,全部都好新鮮!鮑魚爽口彈牙,大蝦鮮甜肉厚,蟶子同蜆都冇沙,淥完個湯底更加鮮甜!海鮮控一定唔可以錯過!🥩【新鮮手切牛肉】牛肉係呢度嘅重點!手切牛肉油脂花紋好靚,淖幾秒就食得,牛味濃得嚟入口即化,口感超正!我同朋友encore咗四五轉,完全唔似放題嘅質素,絕對係高級火鍋店水準!🥬【多款配菜】除咗主打,配菜選擇都好多!響鈴即炸超脆,蔬菜新鮮爽脆,仲有各式手打丸類、餃子、雲吞,全部都可以任點,樣樣都試啲都已經好滿足!🍹【飲品區多選擇】飲品區都係亮點!除咗一般汽水,仲有自家製竹蔗茅根、冷泡茶,打邊爐飲呢啲真係特別解膩!仲有唔少特色罐裝飲品揀~環境方面,座位闊落,抽風系統做得唔錯,食完成身都唔會好大油煙味。服務員收碟同加湯都好勤快,態度友善。總括來講,淥鼎記任食火鍋性價比極高!$300左右可以任食高質海鮮同手切牛,真心難得!下次再約朋友打邊爐,一定會再encore!
🌟必點推薦🌟
🦐【海鮮拼盤】