2020-10-12 45 瀏覽
搭完船係天星碼頭見到呢間意式雪糕店~ 即刻買返杯消下暑先☀️ Gelato比一般雪糕少50%空氣含量,所以口感會更綿密、層次就更加豐富啦~ 見到有咁多款口味就好興奮😍😍 經過一番掙扎之後,我同朋友就試左螺旋藻布朗尼、百利甜酒士多啤梨四款味🥳🥳雙球雪糕🍦($50) 百利甜酒士多啤梨Bailey同士多啤梨出奇地夾🍓 如果鍾意Bailey嘅話呢款應該會幾岩你🤤食落仲有士多啤梨果肉添,令口感更加豐富!螺旋藻布朗尼呢款嘅顏色好靚,Brownie味較突出,食落啖啖Brownie,適合鍾意食甜野嘅你同埋chocolate lovers🍫奇脆曲奇🍪曲奇味係我平時食親雪糕都一定會叫嘅口味😆 呢款雪糕奶味較重,加埋oreo食落真係甜入心呀🤤 開心果最推薦開心果味👍味道好濃郁,真係濃到好似食緊開你果咁!食落仲有粒粒開心果碎增加口感~-XTC Gelato (尖沙咀)🤓📍尖沙咀天星碼頭KP-01號舖抵食指數:😚😚😚😚/5舔舔脷指數:😚😚😚😚/5

雙球雪糕🍦($50)

百利甜酒士多啤梨

螺旋藻布朗尼