呢間小店喺九龍塘浸會大學嗰頭,有少量堂食座位,主要都係以Burger🍔同沙律🥗外賣為主,坐落喺路面轉角位,有揸車嘅朋友仔可以Grab & Go🚗,夠晒方便!漢堡款式都要分幾大類:安格斯牛肉、和牛、雞、魚、蝦同素,款式配搭幾多下,而且份量都有返咁上下,絕對值呢個價👍!🍔◖雙層漢間Classic◗ $89呢個係佢哋舖頭嘅招牌Burger,漢堡包外皮好鬆軟,中間夾住兩層安格斯牛肉同兩片芝士,再加厚厚嘅生菜片,勁厚一啖差啲咬唔晒!牛肉牛味幾濃郁,肉質相對上鬆散一啲,配上洋蔥,識落幾Juicy但又唔會成個漢堡包都濕晒,食落幾香!🦐◖山葵蝦◗ $89蝦餅爽脆有返一定厚度,塗上一層Wasabi,啱啱好係接受到嘅嗆鼻,另外加咗$10夾多片菠蘿,蝦餅同菠蘿呢個組合超夾,酸甜多汁,開胃又唔會覺得油膩!🥩◖安格斯牛溫泉蛋沙律◗ $64🥗◖雞扒溫泉蛋沙律◗ $69想食健康少少,仲有沙律選擇,價錢都幾抵!安格斯牛漢堡包嘅嗰片牛扒;雞肉都大大片,煎得夠香~幾欣賞佢個溫泉蛋同醬汁都係另上,可以拎返屋企,食嗰陣先再加落去,唔會整到一pat嘢🙈🍗◖炸單骨雞翼◗ $25炸皮超香脆,雞肉入味又唔怕柴☕️◖凍澳式咖啡◗ +$2

🍔◖雙層漢間Classic◗ $89

🦐◖山葵蝦◗ $89

🥩◖安格斯牛溫泉蛋沙律◗ $64
🥗◖雞扒溫泉蛋沙律◗ $69

🍗◖炸單骨雞翼◗ $25
炸皮超香脆,雞肉入味又唔怕柴

☕️◖凍澳式咖啡◗ +$29
🍹◖橙汁菠蘿檸檬梳打◗ +$30
一次過滿足晒三個願望,熱帶水果嘅香味,飲落唔會好甜,幾好~