2023-11-16
~ 熊本皇牌套餐($268)🍲全部套餐都會免費送和風海鲜雞煲🐔,所以一個價錢就可以食哂三樣嘢🤪,就算係我呢個最平嘅套餐都唔例外架😎。首先店員會送上雞煲,食到咁上下就會比埋海鮮🦞一齊蒸,咁到時最後打邊爐個湯底就會有齊雞煲嘅惹味同海鮮嘅鮮甜味😋。海鮮都幾豐富,有鮑魚,蝦🦐,扇貝等等。除咗雞🍗,牛肉🥩,海鮮🦑之外出面仲有唔同嘅丸類,菜類,主食同少量熟食同甜品🍧。我最鍾意就係大大嘅飲品櫃🍹,種類夠多夠豐富,仲有養生嘅飲品例如冰糖紅棗雪耳同夏枯草,可以順便解下熱氣添呀🔥。依家當月生日🎂嘅客人,📞係WhatsApp提早預訂同說明該優惠💸, 4人或以上同行,🍰壽星就可以免費享用$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐,咁就可以唔使俾埋佢嗰份啦🤣。✨佢地仲有會員制度,有興趣嘅可以留意熊本牛鍋嘅社交平台。
✨佢地仲有會員制度,有興趣嘅可以留意熊本牛鍋嘅社交平台。