2022-04-27 691 瀏覽
最近有朋友問我有無食過黃埔間【九重鮮】有嘅🙋🏻‍♀️係呢度一次過同大家分享下餐廳主打海鮮蒸鍋及串燒烤肉放題,提供3種放題選擇: A餐梨花塔、B餐弘益塔及C餐高麗塔 🇰🇷 餐廳沿用經典韓式設計,設有不同打卡位,客人仲可以試穿韓服(疫情期間暫停)👏🏻推介人氣之選 ~ B餐弘益塔 (限時120分鐘)✅任食:蠔、芝士煙肉焗蠔、岩鹽燒海蝦、海蝦、海蜆、烤物、炸蝦、天婦羅、銀紙燒、各類串燒✅每位一份:龍蝦、鮑魚、粉絲蒸帶子、椰子味大菜糕甜品加$15 升級無酒精飲品放題加$45 升級酒精及無酒精飲品放題味道黎講,由於海鮮無添加額外調味料,只用上蒸塔清蒸,食落味道會偏清淡,但因為咁先容易食出海鮮嘅鮮味🦐 蝦肉肥美;蜆都幾大隻,而且無沙;粉絲蒸帶子粉絲量偏多;龍蝦肉都幾飽滿;鮑魚就肉厚鮮甜、爽口彈牙 👍🏼串燒包括京蔥牛肉卷串、金菇芝士肥牛卷、七味雞軟骨串、迷你雞肉腸等超多種🤩放題黎講,食物種類真係算多,有清淡之選,亦有各式各樣滋味串燒,最啱一家大細👨‍👨‍👧‍👦📍九重鮮 (紅磡)紅磡黃埔天地聚寶坊(第11期)地下G26號

👏🏻推介人氣之選 ~ B餐弘益塔 (限時120分鐘)
✅每位一份:龍蝦、鮑魚、粉絲蒸帶子、椰子味大菜糕甜品
加$15 升級無酒精飲品放題
加$45 升級酒精及無酒精飲品放題

📍九重鮮 (紅磡)
紅磡黃埔天地聚寶坊(第11期)地下G26號