2018-02-04
我哋一行四個人,個個都係海鮮嘅愛好者,終於嚟到依間鋪頭,好興奮呀。依度嘅嘢食真係有好多選擇,花多眼亂,所以我哋就決定咗叫兩個海鮮餐,一個以生嘢食為主嘅,另一個就係熟嘅喺食主菜之前我哋都叫咗啲小食,因為個朋友好鍾意食菇,我哋就帶焗菇,大啡菇上邊鋪滿左芝士,切落去嗰陣時候啲菇仲會有好多汁流出黎,唔會話好乾身,芝士味仲好香添另外一款就係炸菇啦,香脆可口終於食主菜啦,佢每個set都會包一兩個沙律同兩碗麵,同埋一個Pizza,其實呢一個二人份量都一定食唔晒。先試咗依個海鮮拼盤先,佢有長腳蟹,生蠔,青口同唔同嘅海鮮,生蠔唔會話好細隻,比較爽口。嚟到我哋最期待嘅長腳蟹啦,佢會俾埋校剪紙你去享用,長腳蟹食落好多汁,好好味然後黎到依個個龍蝦芝士,一見到我哋已經嘩一聲,龍蝦好大隻,龍蝦肉好新鮮彈牙,四個人分,每人都分到好大舊肉,配埋芝士
另外一款就係炸菇啦,香脆可口