2022-09-02 74 瀏覽
前幾日同朋友去咗尖沙咀行街,我哋搵緊夜晚有啲咩好嘢食,然後我哋去咗尖東海旁一帶 驚朋友介紹吓我哋今次去咗「星匯演」😘餐廳好特別,而且佢環境好寬躺,仲會播住啲懷舊歌曲,加上天幕上面有裝飾燈 好靚呀,而且餐廳係對症尖沙咀海旁💯-我哋叫咗吞拿魚配牛油果他他,吞拿魚非常之新鮮,而且好鮮甜,配上牛油果,加埋非常夾,而且加左小小檸檬汁✨,酸甜好開胃,而且打卡仲💯💯👍🏻-另外我仲叫咗黑松露野菌意粉🍝,一上枱就好大浸黑松露味道,好香濃,而且忌廉非常creamy,意粉同菌嘅份量都非常多😋💯-最後我哋仲叫咗個西班牙伊比利亞黑毛豬豬鞍💯,呢個真係必試😋,肉質鮮嫩,入邊仲係有少少pinkpink地,切開一啲都唔韌,而且佢啲變位煎到脆脆地😍 入面夠晒Juicy❤️❤️-嘢飲方面我哋叫咗兩杯 分別叫咗柯得荔复蘋同埋香港小姐🫶🏻,兩杯都非常重果香味 酸酸甜甜,胃口大增🙈💯

2022-08-30