2022-12-14 23 瀏覽
椰香海鮮喇沙 ➰ $128湯底好多香料,好重香茅味,同椰香味,有檸檬葉碎碎增加香味,仲有炸蒜片。好多海鮮配料:有3隻彈牙既蝦,3-4個爽口既墨魚圈,3-4塊魚片,半隻溏心蛋。麵底混合左米線同米粉,可以淨米線或淨米粉,我要左混合麵,有兩種口感,而且好掛湯,好滑溜。係一個份量同味道都好充足嘅喇沙。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️招牌海南雞飯 ➰ $136海南雞飯+$8可以轉雞脾部分,俾我呢啲唔喜歡食雞胸擦膠位既人確保食到喜歡的雞部位。海南雞的雞肉好嫩滑,大大件,雞皮都好薄。油飯可以選油定白飯,油飯好香,配合海南雞食好夾。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️菠蘿蜜山渣糖醋肉排 ➰ $158菠蘿蜜即係大樹菠蘿,有別於一般食到既菠蘿糖醋骨,呢個味道唔太酸,有山渣同大樹菠蘿既甜,加埋少少黑醋既酸。肉排即使咁大件咁厚肉,但都係好淋好入味,呢個肉排好推薦。〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️位置地面望到維港夜海景既餐廳,食食都可見到d船,環境都幾開揚。
椰香海鮮喇沙 ➰ $128

係一個份量同味道都好充足嘅喇沙。

招牌海南雞飯 ➰ $136

海南雞的雞肉好嫩滑,大大件,雞皮都好薄。
油飯可以選油定白飯,油飯好香,配合海南雞食好夾。

菠蘿蜜山渣糖醋肉排 ➰ $158

肉排即使咁大件咁厚肉,但都係好淋好入味,呢個肉排好推薦。