2023-08-20 323 瀏覽
今日做完運動 朋友仔話想食車仔麵 咁就去咗附近一間叫十兄弟車仔麵試吓我哋各自叫咗一個自選車仔麵 一個招牌八寶麵加可樂先唔講食物質素好唔好 大家可以睇吓圖片呢一嚿係乜嘢原來呢度就係招牌八寶麵其中一個餸牛坑腩 嘩嘩嘩 真係唔講唔知 呢個餸仲係皇牌必食推介 差啲以為廚房俾咗嚿煲湯瘦肉我 定係知我最近減肥所以要食清淡啲?好老實屋企人煲湯落個嚿肉都好過你講返碗八寶麵 魚蛋都係一個亮點 陳皮味好淡 魚蛋實的的 豬皮好細塊 湯底唔夠熱 唯一合格係白蘿蔔 食落幾清甜 但肉眼睇仲有渣另外我個自選麵 雞腎偏硬 豬軟骨細嚿同散 咖哩牛栢葉夠入味 滷水汁湯底同米粉好夾香港餐廳成日話租金貴 成本高 又話香港人鍾意北上消費同旅遊 埋怨之前 諗吓你嘅食物能唔能夠留得住班客 食完會唔會再返黎食 而唔係求其餵飽個客就可以得過且過

我哋各自叫咗一個自選車仔麵 一個招牌八寶麵加可樂

先唔講食物質素好唔好 大家可以睇吓圖片呢一嚿係乜嘢