2013-09-09
同很久沒見既朋友晚飯,提議到這間想試好耐既餐廳,結果比我預期中好喎朋友預先訂了位,被安排坐window side,落地玻璃,雖然無美景,但係心裡都感覺舒服又興奮我們坐下來起碼15mins都未想到叫咩食,掛住傾計,但侍應好好的站在兩張枱遠等待我們,唔會企定定你隔離迫你快快落單,真係抵讚!!!!最後我們選了二人餐:最愛的前菜:煙三文魚凱撒沙律,好大碟,三文魚好豪地有成四大片,新鮮生菜+足夠的汁。********************忙記了叫咩名10 吋PIZZA,只記得有parma ham,芝士&紫蘇葉,好香,餅底好脆 唔會硬,有六大片,食左兩塊超飽喇!!!要朋友幫我清埋‥哈哈******************************煙肉忌廉芝士闊條麵,好creamy,闊條麵煮得岩岩好唔會太稔又唔會太硬,滿意!!!**************************呢個set包兩杯酒(red/white wine, sparkling wine, a bottle of beer or soft drink),我是white wine人,係呢個原因吸引我叫set dinner,覺得抵啲
最後我們選了二人餐:
********************
**************************
呢個set包兩杯酒(red/white wine, sparkling wine, a bottle of beer or soft drink),我是white wine人,係呢個原因吸引我叫set dinner,覺得抵啲呀嘛
坐到九點幾開始多人,餐廳內便開始嘈吵,如果要寧靜環境就早啲到啦,如果想熱鬧既就九點十點到就一定夠嘈夠熱鬧喇!!!