Abbraccio

Abbraccio (中環).浪漫露台靚景意大利餐廳🍴。依加呢個完全係enjoy坐露台嘅季節。昏暗嘅氣氛,面向大館,咁啱大館有燈光show令到件事更上一層樓。談心又好談情又好,呢度都係唔錯嘅選擇。.Polpetoni $198/5粒係自家製安格斯牛肉肉丸配意大利蕃茄醬同埋巴馬臣芝士🧀️。結實嘅肉丸,係有實在嘅口感,牛肉味好香濃而係充滿肉汁,蕃茄醬係肉嘅好朋友中和到肉嘅油膩。⭐️出色。如果再光臨,會回頭再食。.Tonno $198 係pizza🍕入面有水牛芝士、 手番茄 醬 、 鮪魚 、 洋蔥 、 牛至🌿(意大利香草)。係暫時食過嘅意大利pizza當中最好食嘅批底!好薄好薄,外層脆但又食到柔軟又有韌性嘅麵團,重要就算凍咗都唔會變得好硬好難咬。薄薄批底再塗滿食材,呢個口感令人唔覺唔覺食完一塊又一塊😧。😆好有可能我自已都可以食哂一個。.Pesto Gen Pasta $188意大利粉,得三款選擇。既然食咗兩款蕃茄醬base嘅菜式,意粉就揀青醬意粉,最地道的意大利吃法,👀羅勒+大蒜+烤堅果碎+橄欖油,整體會偏油,不過都係健康嘅油嚟。口味亦唔會好濃,🤓有特殊嘅香氣。係體驗意大利菜嘅好選擇。.Pin
Abbraccio (中環)

Polpetoni $198/5粒

Tonno $198
係pizza🍕入面有水牛芝士、 手

Pesto Gen Pasta $188

Pineapple Juice $48
普通嘅菠蘿汁,地捫果汁嗰種感覺。

• Polpetoni