2017-12-08 215 瀏覽
放假一於同屋企人食餐好的!上網搵到尚鮮日式燒肉漁市場!始終屋企人年紀大,唔係食到好多肉,所以近幾年出街食都會重質不重量!呢度有浜燒海鮮 x 日式燒肉放題2個鐘任食!屋企人中意食海鮮,所以一於呢間!首先上枱係龍蝦刺身都幾多肉鮮甜,一人幾舊過下口癮!食完之後店員會拎到隻龍蝦去煲粥!龍蝦二食不過可能因為已經無晒肉,所以個粥無乜味之後係重頭戲海鮮拼盤!四人份量,有甲𤓓燒,鮑魚,帶子,象拔蚌等!隻隻飽滿有肉!加$18仲可以要貴妃蚌添!梗係要食下其他野!呢個火炙牛拖羅壽司有質素啊!食左幾round!仲有清酒煮蜆同麻辣煮蜆!大大隻夠入味!之後梗係要食肉!肉的種類都算多!個人推介牛舌,雞腿肉,同豬頸肉!最後仲一人一杯Movenpick雪糕添!整體感覺不錯!價錢合理!只係飲品選擇較少,只有有糖的飲料,無茶,水個啲提供,未能照顧所有人的需要。

首先上枱係龍蝦刺身

都幾多肉鮮甜,一人幾舊過下口癮!
食完之後店員會拎到隻龍蝦去煲粥!龍蝦二食

不過可能因為已經無晒肉,所以個粥無乜味
之後係重頭戲海鮮拼盤!

仲有清酒煮蜆同麻辣煮蜆!大大隻夠入味!

最後仲一人一杯Movenpick雪糕添!
2017-12-07