2019-09-11
👫上次食完一直都念念不忘,忍唔住翻撻❤️ 個人認為係全港全好味嘅粥👍🏻一一一一一一一一一一一一一一#二人套餐 <$298>·海鮮砂鍋粥上次自選兩款海鮮,今次加碼三款☺️我地嗌咗白鱔、桂花魚,加埋奄仔蟹都只係比多$68,好抵食👍🏻桂花魚同白鱔都起曬骨,粥底啖啖魚肉好正😍蟹肉都好多,蟹膏真係不得了,雖然少但啖啖都好香濃鮮甜💕粥嘅份量好多,每人大約分到3-4碗,海鮮勁新鮮,令粥底入口清甜,而且一啲都唔腥😳蔥花同莞茜可以因應個人口味而落,粥底軟綿但又保持到口感,每一啖都充滿海鮮嘅精華,勁濃郁好味,真心超正❤️.·牛油燒粟米·雞全翼·花枝丸·貢丸·雞肉·一口甜薯燒粟米足足有兩件,食落飽滿清甜,加埋牛油嘅鹹香好正👍🏻雞全翼同雞肉都燒到外脆內嫩,好高質⭐️一口甜薯食落好香薯味,少少甜,而且一啖一粒好正🥰花枝丸同貢丸就正正常常咁,下次可以再試下其他串燒😋一一一一一一一一一一一一一一👾驚喜指數:❗️❗️❗️🔙翻撻指數:❗️❗️❗️❗️(5個❗️最高)一一一一一一一一一一一一一一💑提提你:▪️10% Service Charge
#二人套餐 <$298>
·海鮮砂鍋粥
上次自選兩款海鮮,今次加碼三款☺️
桂花魚同白鱔都起曬骨,粥底啖啖魚肉好正😍
蟹肉都好多,蟹膏真係不得了,雖然少但啖啖都好香濃鮮甜💕
·牛油燒粟米
·雞全翼
·花枝丸
·貢丸
·雞肉
·一口甜薯
燒粟米足足有兩件,食落飽滿清甜,加埋牛油嘅鹹香好正👍🏻
雞全翼同雞肉都燒到外脆內嫩,好高質⭐️
一口甜薯食落好香薯味,少少甜,而且一啖一粒好正🥰
花枝丸同貢丸就正正常常咁,下次可以再試下其他串燒😋
👾驚喜指數:❗️❗️❗️
🔙翻撻指數:❗️❗️❗️❗️
(5個❗️最高)
💑提提你:
▪️10% Service Charge