2017-04-26 294 瀏覽
終極軟綿焗棉花糖朱古力夾心批又試新野,係旺角超多野食嘅一個地區,叫WOFT,因係OPENRICE見到,覺得D野食幾特別,便來了.HEHE,最想食,泰式生蝦,不錯賣相已經唔錯,隻蝦大隻D,加一片蒜片,肉質好夠彈,夠爽口,個汁味道唔錯,可再比辣多D仲正,真係好想叫多碟…Pork ribs配燒烤汁,好香,熱辣辣燒得幾圴勻,樣子唔錯,一排排,幾容易切一仔條一骨,豬骨入晒味,肉質夠淋,切開內裡仍有汁唔會乾爭爭,不錯不錯好吃!一份燒牛扒,有少少沙侓菜,都係一樣,都燒得好香,有少少肥筋,有肉汁睇左話要試呢個,脆焗棉花糖朱古力夾心批,因為夠特別,幾有創意,燒野食就會燒棉花糖呢,面頭焗到香脆的棉花,一粒粒金黃色,食落少少脆,又軟棉棉,幾特別,不錯還配了幾塊餅,可連同棉花夾心一齊食,好似食緊芝士配餅,還加了個雞蛋仔啊,餐廳食雞蛋仔都係第一次,兩個都係用木板上,好似食PIZZA

終極軟綿焗棉花糖朱古力夾心批