2020-11-20 81 瀏覽
荃灣不嬲都多好西,今次揾到間可以食到泰國菜,再加可以有cocktail的餐廳。而且餐廳有兩層,氣氛好好,星期五更會有live band演出!餐廳主打泰國菜,但係都仲有沙律,小食,pizza等等叫。今次食咗個沙律,意粉同牛胺架。泰式田園沙律好豐富,有好多的配料,份量都幾多,有幾隻蝦,我最鍾意就係面頭有花生碎,食落個沙律更加有咬口。冬蔭功海鮮意粉亦都好出色,蝦仁🍤煮得剛剛好,肉質彈牙,又唔會起膠!而且它意大利的醬汁的稀度適中,不會太稀或煮太傑。最後香煎法式有機豬鞍,肉質中間,雖然唔係入口即溶個d,但係都食落都唔難咬👍🏻👍🏻環境咁好梗係唔少得叫返兩杯Cocktail,兩杯嘢飲分別係Flowerbed同 sercet garden。下次仲想試其他cocktail😍

今次食咗個沙律,意粉同牛胺架。